سه‌شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۲
اصلاح قوانین غلط بانکی و شفاف‌سازی اقتصاد مانع رباخواری می‌شود

حوزه/ سخنران حرم بانوی کرامت گفت: معاملات و قوانین بسیار غلط بانکی و بازار، اقتصاد غیر شفاف و غیره در زندگی امروزی انسان‌ها مشکل درست کرده و در حرکات و سکنات تاثیر گذاشته است به همین علت باید قوانین غلط بانک‌ها اصلاح شود.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»  حجت‌الاسلام والمسلمین گنجی شامگاه سه شنبه، در شبستان امام خمینی(ره) اظهار کرد: قبل از بعثت نبی گرامی اسلام(ص) بازار برده فروشی رایج و در بازارها و مغازه‌ها نیز فراوان شراب فروخته می‌شد و مجالس قمار بازی به صورت علنی برگزار می‌شد اما نبی گرامی اسلام(ص) تمامی آن‌ها را ممنوع اعلام کرد و به برکت وجود رسول خدا(ص) هر آنچه به ضرر انسان‌ها بود حرام اعلام شد.

وی افزود: رباخواری در میان مردم رواج داشت اما نبی خدا(ص) آن را حرام اعلام نمود چرا که ربا یک بلای خانمان‌سوز است و حتی امروزه نیز این معضل بسیار مشکل‌ساز و موجب شده حرام و حلال مردم جا به جا شود.

سخنران حرام بانوی کرامت تاکید کرد: لقمه حرام و شبهه‌ناک بسیار در امور معنوی انسان تاثیرگذار و مانع استجابت دعا می‌شود لذا نبی گرامی اسلام(ص) در روایتی می‌فرمایند اگر دوست دارید دعایتان مستجاب شود به کسب و کار حلال خود توجه کرده و لقمه حلال بخورید.

حجت‌الاسلام والمسلمین گنجی یادآور شد: معاملات و قوانین بسیار غلط بانکی، بازار، اقتصاد غیر شفاف و غیره در زندگی امروزی انسان‌ها مشکل درست کرده و در حرکات و سکنات تاثیر گذاشته است به همین جهت باید قوانین غلط بانک‌ها اصلاح شود.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: زیباترین دستورات اخلاقی، اعتقادی و سبک زندگی توسط رسول خدا(ص) و اهل‌بیت(ع) صادر شده و امثال سلمان‌ها، ابوذرها، مقدادها، مالک اشترها و غیره تربیت‌شده مکتب نبوی و علوی هستند.

وی افزود: شرب خمر عقل و خرد را زائل و منطق و آرامش را متزلزل می‌کند و یک عمل پلید شیطانی است همچنین قمار بازی نیز همانند شرب خمر یک عمل شیطانی بوده و بر اساس فرموده آیات قرآن کریم باید از آن‌ها پرهیز شود.

سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: حسن خلق رسول خدا(ص) در میان عامه مردم به‌خوبی نمایان بود چراکه بر اساس فرموده قرآن کریم عبادالرحمن در مقابل جاهلان برخورد ملایم و با عطوفت دارند.

وی تاکید کرد: جامعه سالم، جامعه‌ای است که انسان‌ها با یکدیگر برخورد مناسبی داشته باشند و نبی خدا(ص) دارای خلق عظیم بوده و با مراجعان و مخاطبان خود همواره با اخلاق حسنه برخورد می‌کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین گنجی یادآور شد: بر اساس گفته تورات پیامبر آخرالزمان(ص) هرگز فحش بر زبان جاری نمی‌سازد، پرخاشگری نمی‌کند، سخن زشت از زبانش خارج نمی‌شود، جواب بدی را با بدی نمی‌دهد، خطاکا را عفو و در حق دیگران احسان می‌کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha